Návrat vzorů do módy u dřevěných podlah

Vzory se vracejí do módy: na tapetách, na látkách a samozřejmě také na podlahách! Opouštějí svou tradiční podpůrnou roli a jsou připravené ukázat svou vlastní osobnost. Vzory jsou nyní v popředí zájmu a jako hlavní prvky interiérů po celém světě vyžadují svůj díl pozornosti.

Stáhnout

Vzory – vzhled, který nestárne

Podlaha se vzorem dodává přírodní kráse dřevěné podlahy zcela nový rozměr. Pokud chcete svému interiéru dodat pořádný kus elegance, vzor rybí kost nebo chevronový vzor nabízejí charakter a styl, které obohatí každou místnost. Přesně kvůli tomuto trendu značka Pergo vytvořila dvě nové řady kompozitních dřevěných podlah: Sandhamn, která je dokonalá pro zájemce o chevronový vzor, a Saltholm, která nabízí klasický vzor rybí kost a košíkový vzor.

Rybí kost vzor

Dlaždice vzor

Chevron vzor

Saltholm, rybí kost

Kolekce Saltholm, se svým vzorem rybí kost, dodá vaší podlaze dynamický vzhled, díky kterému místnost vypadá prostorněji. Design nabízí všestrannost a v závislosti na nábytku může být jemný nebo dominantní. Chevron dnes patří mezi nejpopulárnější vzory a současně je naprostou klasikou interiérového designu. Tato prémiová kolekce nemá žádné suky ani trhliny, takže si domů můžete přinést to nejlepší, co příroda nabízí. Kolekci Saltholm tvoří tři dekory: krémový, přírodní a teple hnědý, všechny s extra matným lakováním. Povrchová struktura je kartáčovaná, aby byl zvýrazněn autentický vzhled a dojem dřeva.

Objevte všechny podlahy Saltholm

Snadná údržba

Dřevěná podlaha Pergo Saltholm je opatřena jedinečnou ochranou StayClean, která pokrývá celý líc i hrany každého prkna povrchovou vrstvou odpuzující vodu. Díky tomu jsou naše lakované dřevěné podlahy extra odolné proti tekutinám a popadanému jídlu a nečistota nemůže proniknout do spojů a textury dřeva.

Sandhamn, chevron

Podlahy Pergo Sandhamn dodají jedinečný charakter každému prostoru, ať už modernímu nebo tradičnímu. Díky spojení opotřebovaného vzhledu a dynamického chevronového vzoru s bezkonkurenčně jednoduchou instalací dokážou dodat každé místnosti vzhled, který zaujme. Kolekce Sandhamn nabízí dva dekory: přírodní a kouřový dub s extra matnou povrchovou úpravou a kartáčovanou strukturou, která zajišťuje autentický vzhled a dojem. Živá barevná variace pak podlaze dodává rustikální vzhled.

Objevte všechny podlahy Sandhamn

Udržitelnost

Značka Pergo se drží skandinávských tradic a péče o životní prostředí pro ni hraje ústřední roli. Od zodpovědného získávání dřeva (certifikace PEFC) po ekologickou (REACH), energeticky efektivní výrobu s certifikáty, jako je značka Nordic Ecolabel, Nordic Swan.

Další informace

Kompozitní dřevěné podlahy

Kompozitní dřevěné podlahy se skládají ze tří vrstev dřeva, kde je kresba poskládána v různých směrech, aby bylo omezeno přirozené vzlínání a smršťování v závislosti na změnách teploty a vlhkosti. Instalace (a odstranění) prken je velice jednoduché díky zámkovému systému PerfectFold.

Další informace

Lícovou vrstvu (2,5 nebo 3 mm) lze až třikrát opískovat a je ošetřena ochranným nátěrem (7 vrstev vysoce kvalitního laku).

ČTYŘVRSTVÁ KONSTRUKCE PRO DOKONALOU STABILITU

  1. Ochranný nátěr. 7 vrstev laku.
  2. Lícová vrstva o tloušťce 3,2 mm, kterou lze dvakrát až třikrát opískovat.
  3. Pokročilé dřevěné jádro absorbuje namáhání podlahy a zajišťuje stabilitu.
  4. Vyvážená zadní strana pomáhá vyvážit desky.

Kompletní řešení

Volba správného příslušenství (podložky, sokly, profily atd.) je nejlepší způsob, jak podlahu integrovat do interiéru. Veškeré příslušenství Pergo je navrženo interně, aby byla zajištěna 100% kompatibilita s podlahou. Naprosto jedinečné jsou soklové lišty, které jsou barevně zcela sladěné s podlahami Saltholm.

Objevte veškeré příslušenství